Superalimente

Superalimente (5)

Totul despre superalimente

7 Alimente crude esentiale in detoxifiere

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 00:00 Scris de

Daca am trai in paradis probabil am fi cu totii raw vegani si hrana noastra ar fi sanatoasa, pura si ecologica. Traim intr-o lume in care s-au inventat chimicalele, organismele modificate genetic, tot felul de conservanti astfel incat chiar si cu o alimentatie raw vegana e imposibil sa ai o hrana 100% sanatoasa.

La mancarea procesata si tratata chimic se mai adauga si stresul, poluarea, lipsa miscarii fizice si toate acestea la pachet intoxica corpul. De aceea exista curele de detoxifiere si alimentele care ajuta la detoxifierea corpului. Daca te-ai hotarat sa tii o cura de detoxifiere fie ea cu sucuri sau cu o alimentatie in totalitate crudivora, iti recomandam sa apelezi la cele 7 alimente cu puteri detoxifiante.

Mere

Fructele cele mai populare in Roamania si accesibile anul imprejur care contin pectina, fibra dietetica solubila in apa care ajuta la detoxifierea colonului. Merele ajuta la eliminarea metalelor grele din organism. Prezenta metalelor grele in corp este extrem de nociva, iar marul este unul din putinele fructe care are puterea de a o face. Nu degeaba marul este considerat fructul din paradis care are grija de sanatatea ta.

Laptele vegetal: Ce? Cum? Unde? De ce?

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 00:00 Scris de

In randurile ce urmeaza nu vom povesti de ce nu este bine sa bei lapte sau de ce un vegan nu bea lapte de provenienta animala. La o simpla cautare vei gasi zeci de expicatii sau motivatii ale celor care au renuntat deja, de ce ar trebui si tu sa renunti la lapte.

Noi, Rawpedia, alaturi de multi vegani si raw vegani iti recomandam sa citesti cartea “Studiul China” scrisa de Dr. T.Colin Campbell care se bazeaza pe numeroase cercetari efectuate de guvernul chinez pe poporul chinez cu scopul de a stabili legatura dintre alimentatie si imbolnavirea cu bolile erei in care traim, si anume cancer si diabet.

In cele ce urmeaza vom povesti despre laptele vegetal: ce este, cum se obtine si care sunt alternativele cele mai gustoase si nutritive si de ce nu, accesibile ca pret.

Ce este Laptele Vegetal?

Laptele vegetal este bautura obtinuta din seminte sau nuci prin hidratare (intre 6-12 ore in functie de duritate) si procesare in blender impreuna cu o cantitate considerabila de apa. In urma acestui proces de cele mai multe ori laptele se strecoara cu ajutotul unei site sau a unui saculet de panza.

Daca laptele de vaca iti provoaca indigestie imediat dupa ce l-ai consumat, te anuntam oficial ca esti intolerant la lactoza. De indata ce vei inlocui laptele de vaca cu cel vegetal aceasta problema nu va mai exista. Laptele vegetal nu contine lactoza, grasimi saturate si nici colesterol. Si cel mai important laptele vegetal nu contine cazeina - substanta proteica din compozitia laptelui de provenienta animala care provoaca cancer/hraneste celulele canceroase din corpul uman!

«StartPrec123UrmătorSfârșit»
Pagina 1 din 3