Storcator Electric Angel Juicer Angelia 8500S


Producator: Angel Juicer
Cod Produs: Angel_Juicer_Angelia_8500S
Disponibilitate: 999

Pret: 1,290.00€

Storcatorul Angel 8500S este aceeasi masina ca si modelul 7500 cu exceptia axelor melcate si sitei care sunt realizate din otel inox de cea mai buna calitate. Acest otel inox "SUS316" este folosit pentru instrumente chirurgicale.

Storcatorul Angel este primul storcator complet realizat din otel inox din lume care foloseste tehnologia cu ax melcat dublu. Nu degeaba se numeste "Rolls Royce" al storcatoarelor. Acest storcator exceptional este foarte eficient si cu siguranta va ofera cantitatea maxima de suc in procesul de stoarcere. Cu doar 82 rpm, storcatorul Angel retine toate elementele importante pentru organism in compozitia sucului, elemente cum ar fi vitaminele, mineralele, enzimele si alte elemente.

Storcatorul este echipat cu ultima generatie de ax melcat dublu, care cu eficienta si in acelasi timp cu multa grija produce suc in trei etape. Storcatorul Angel este realizat din doar patru parti componente, asa ca asamblarea si dezasamblarea este foarte simpla.

Storcatorul Angel este capabil sa scoata suc, practic din orice fel de fructe, legume si ierburi (de la morcovi la mere, chiar si iarba de grau sau spanac). Acesta are rezultate excelente chiar si atunci cand proceseaza vegetale cu frunze, seminte de orz, ierburi, muguri si varza. In acelasi timp, poate face tofu, pate de cimbru si unt de arahide!

Diferenta dintre modelele 5500 si 7500: Cand faceti suc din verdeturi (spre exemplu iarba de grau, etc.) este usor sa supraincarci storcatorul. Modelul 7500 are un sensor care simte presiunea suplimentara si actioneaza automat pentru deblocarea sistemului actionand modul "reverse". Acest fapt previne o posibila deteriorare a sitei.

Specificatii
Metoda de stoarcere Ax melcat dublu
Rotatii pe minut 82
Putere motor 150 W
Greutate 9,4 kg
Dimensiuni 263 x 488 x 194 mm
Garantie 5/3 ani (motor/parti componente)
Nu exista nici un comentariu.
Scrieti un comentariu
SlabExcelent
Comentariu Facebook

Caracteristici si Recomandari

 

Vegetale cu frunze
Ierburi
Verdeturi
Fructe de padure
Fructe tari/Radacinoase
Fructe moi
Calitatea sucului
Usurinta in curatare