Storcator Electric Sana Juicer by Omega EUJ - 707 (rosu)


Producator: Omega
Cod Produs: Sana_Juicer_by_Omega_EUJ_-_707_(rosu)
Disponibilitate: 999

Pret: 389.00€

Noul storcator Sana de la Omega este echipat cu un motor puternic care proceseaza bine pana si fibrele vegetale cele mai dure pentru a extrage complet vitaminele, enzimele, si mineralele din fructe, legume si iarba de grau sau orice alte frunzoase. Sistemul de stoarcere in doua etape asigura o eficienta maxima, in timp ce viteza de rotatie redusa inseamna ca nu produce spuma la fel ca storcatoarele centrifugale, nu se infunda si nu incalzeste sucul. Alte facilitati ale acestui nou model includ, pe langa un randament ridicat in producerea de suc (avand pulpa evacuata foarte uscata), un tub de alimentare larg, un nou design, patru picioare de stabilizare, si functionare silentioasa.

Storcatorul Sana nu este folosit doar pentru stoarcerea fructelor, legumelor sau verdeturilor; transforma cu usurinta nucile in crema, poate extruda aluatul in paste de diferite forme, poate macina cafea si condimente, poate toca marunt ierburi si usturoi, iar mamicile pot pregati mancare pentru bebelusi si lapte de soia sau migdale cat ai clipi. Utilizati storcatorul Sana pentru a face bauturi sanatoase, delicioase si gustari pe care toata familia si prietenii le vor iubi.

Tubul de alimentare mai larg a fost pana nu demult, marele atu al storcatoarelor cu ax melcat vertical, dar Sana a schimbat istoria. Acum puteti beneficia de alimentarea mai usoara a ingredientelor datorita dimensiunilor generoase ale tubului de alimentare si puteti pastra in acelasi timp beneficiile aduse de alimentarea orizontala (fara scurgeri, curatare usoara, fara probleme in cazul frunzoaselor, etc).

Sana Juicer by Omega este primul storcator orizontal care foloseste o sita suplimentara, grosiera! Puteti procesa fructele moi si legumele mai usor si veti obtine un randament mai bun. Impingatorul cu inel de silicon functioneaza perfect si puteti stoarce toate fructele si legumele fara resturi pe peretii tubului de alimentare.

O noua caracteristica importanta este si fixarea cablului de alimentare sub corpul storcatorului, astfel incat puteti aseza aparatul in orice pozitie pe masa de lucru atunci cand il introduceti in priza de perete (se elimina strangularea acestuia cand este introdus in priza in spatii stramte). Noul design nu vine doar ca aspect placut ci si ca functionalitate. Puteti acum sa-l transportati mai usor fara maner datorita formei inteligent create. Pe scurt Sana Juicer by Omega a fost creat perfect in cele mai mici detalii.

Enzimele vii din sucul produs de Sana Juicer va ofera un suc proaspat si viu, care isi mentine aspectul, aroma si substantele nutritive chiar pana la 48 ore daca este pastrat in frigider.

Specificatii
Culoare rosu Ferrari
Proces de stoarcere ax melcat orizontal
Putere motor 200 W
Viteza 70-80 rot./min
Greutate 6,4 kg
Dimensiuni 420 x 187 x 320 mm
Garantie 10 / 5 ani (motor/parti componente)
Nu exista nici un comentariu.
Scrieti un comentariu
SlabExcelent
Comentariu Facebook

Caracteristici si Recomandari

 

Vegetale cu frunze
Ierburi
Verdeturi
Fructe de padure
Fructe tari/Radacinoase
Fructe moi
Calitatea sucului
Usurinta in curatare